Πώς να γίνετε μέλος της RCI

Lorem Ipsum

> Είστε ιδιοκτήτης σε συνεργαζόμενο συγκρότημα του προγράμματος Weeks της RCI;
> Είστε ιδιοκτήτης σε συνεργαζόμενο συγκρότημα του προγράμματος Points της RCI;
> Δεν είστε σίγουροι για το τι είδους χρονομερίδιο έχετε;
> Δεν είστε ιδιοκτήτης χρονομεριδίου;

Είστε ιδιοκτήτης σε συνεργαζόμενο συγκρότημα του προγράμματος Weeks της RCI;


Αν έχετε χρονομερίδιο σε συνεργαζόμενο συγκρότημα της RCI, ο τρόπος για να γίνετε μέλος είναι απλός! Για να δηλώσετε ότι σας ενδιαφέρει να γίνετε μέλος, Κάντε κλικ εδώ ή Επικοινωνήστε μαζί μας για να ζητήσετε το πακέτο αίτησης ιδίας εγγραφής.

 

Μόλις συμπληρώσετε το έντυπο ιδίας εγγραφής, μπορείτε είτε να το σκανάρετε και να μας το στείλετε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση joinrciuk@rci.com ή να το στείλετε ταχυδρομικώς στη διεύθυνση

 

RCI

Loughmahon Technology Park

Skehard Road, Blackrock

Cork

Ιρλανδία

 

Στη συνέχεια, θα σας ειδοποιήσουμε εντός 14 ημερών* από την ημερομηνία που συμπληρώσατε το έντυπο για να καταβάλετε το κόστος και να ολοκληρώσετε τη νέα συνδρομή σας.

 

*Έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών, εάν αλλάξετε γνώμη.

Είστε ιδιοκτήτης σε συνεργαζόμενο συγκρότημα του προγράμματος Points της RCI;

 

Εάν είστε ιδιοκτήτης χρονομεριδίου σε συνεργαζόμενο συγκρότημα της RCI βάσει του προγράμματος Points και θέλετε να γίνετε Μέλος της RCI, παρακαλούμε καλέστε το δικό σας συγκρότημα σήμερα!

Δεν είστε σίγουροι για το τι είδους χρονομερίδιο έχετε;


Ο πιο εύκολος τρόπος για να μάθετε εάν το συγκρότημά σας συνεργάζεται με την RCI είναι να δείτε εάν περιλαμβάνεται στον ηλεκτρονικό μας κατάλογο συγκροτημάτων. Κάντε κλικ εδώ ή Επικοινωνήστε μαζί μας για να το μάθετε!


Δεν είστε ιδιοκτήτης χρονομεριδίου;


Ο βασικός τομέας επιχειρηματικής δραστηριότητας της RCI είναι η ανταλλαγή χρονομεριδίων – να βοηθά τους ιδιοκτήτες να ανταλλάσσουν το χρόνο τους με το χρόνο άλλων ιδιοκτητών χρονομεριδίων για προορισμούς ανά τον κόσμο. Για να απολαύσετε τα προνόμια της ανταλλαγής διακοπών, πρέπει να είστε ιδιοκτήτης χρονομεριδίου.

 

Το χρονομερίδιο, γνωστό και ως Ιδιοκτησία Διακοπών, προσφέρει την ευκαιρία να έχετε καταλύματα σε ποιοτικά συγκροτήματα, τα οποία συνήθως προσφέρουν μια σειρά από ανέσεις σε δημοφιλείς προορισμούς ανά τον κόσμο. Αντίθετα με τα συνήθη πακέτα διακοπών, τα περισσότερα χρονομεριστικά καταλύματα είναι ευρύχωρα και σας παρέχουν τις ανέσεις που θα είχατε και στο σπίτι σας, όπως πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, σαλόνι, πολλά υπνοδωμάτια και εγκαταστάσεις πλυσταριού στον προσωπικό χώρο του διαμερίσματός σας.