Palaa RCI-jäseneksi, niin saat kahden vuoden jäsenyyden hintaan 49 €.* Lisäksi saat RCI-tilillesi 50 € ilmaista saldoa!

 

Tämä HUIPPUTARJOUS on voimassa vain rajoitetun ajan.

Saat parhaan hyödyn RCI-jäsenyydestä!

Cash Vacation Options

Lisälomat ja äkkilähdöt

Varaa lisäloma ja säästä vaihtoarvosi tai pisteesi vaihtolomiin. Äkkilähdöt ovat tarjoushintaisia lisälomia, joiden matkustuspäivä on 45 päivän sisällä varauspäivästä.

Member-Only RCI Travel Benefits

RCI Travel†

Saat risteily-, hotelli- ja kiertoajelutarjouksia sekä mahdollisuuden ostaa lisäpalveluita, kuten lentoja, autonvuokrauksia ja pääsylippuja.

Give Vacations

Erikoistarjouksia

Jäsenenä saat säännöllisiä vaihtoarvo- tai pistealennuksia, lisälomatarjouksia ja paljon muuta!

RCI Platinum

Korottamalla jäsentasoasi saat monia varaus-, tuote- ja lifestyle-etuja ja paljon muuta!

Lomaturva

Kukaan ei halua peruuttaa lomaa, mutta joskus odottamattomia asioita tapahtuu. Vaihtoarvovakuutus suojaa vaihtoarvosi ja pisteturva pisteesi tulevaa käyttöä varten siinä tapauksessa, että sinun on mistä tahansa syystä peruttava lomasi.

Vieraskortit

RCI:n kumppanilomakeskuksiin pääsevät myös ystävät ja perheenjäsenet. Varaa loma ja ota heidät mukaan. Koskee vaihto- ja lisälomia sekä äkkilähtöjä.

UUTTA! RCI Flexipay

Varaa nyt – maksa myöhemmin RCI Flexipaylla! Valitse laajasta valikoimastamme upea lisäloma alkaen 199 €, ja maksa hinnasta vain 25 % etukäteen. Matkustuspäivästä riippuen voit maksaa jäljellä olevat maksut jopa 12 korottomassa kuukausierässä.

UUTTA! Automaattinen talletus

Valikoidut kiinteän viikon omistajat voivat nyt hyödyntää automaattista talletusta. Talletamme viikkosi vuosittain 12 kuukautta ennen sen alkamispäivää, jotta saat talletuksellesi suurimman mahdollisen vaihtoarvon ja enemmän valinnanvaraa!

Autamme sinua saamaan jäsenyydestäsi parhaan hyödyn

RCI Weeks

Ohjekirjasto

Oppaita, videoita ja tietoa. Täältä löydät vastauksen kaikkiin jäsentiliisi liittyviin kysymyksiin!

RCI-yhteisö

Tule mukaan jäsenten ja matkaajien yhteisöön verkossa. Kerro tarinasi ja tutustu muiden kokemuksiin!

Yhteystiedot

Juttele lomaoppaidemme kanssa verkossa. Live-keskustelua tarjotaan chatin kautta asiakaspalvelun tavallisina yhteysaikoina ja saatavuuden mukaan. Soita osaaville oppaillemme, jos tarvitset apua tai neuvoja. Klikkaa ja katso numerot ja palveluajat.

Palaa jäseneksi jo tänään ja säästä 199 €!^

Tarjous päättyy 4.10.2019.

Palaa jäseneksi nettisivuilla nyt tai ota meihin yhteyttä

Ehdot: *Tämä tarjous on saatavilla tavallisille RCI Weeks -jäsenille, joiden jäsenyyden päättymisestä on kulunut 7 kuukaudesta 2 vuoteen ja jotka omistavat lomaosakkeen. 50 € alennusta RCI-lomasta: alennuksen voi käyttää joko normaaliin RCI Weeks -vaihtoon tai lisälomaan. RCI-vaihtoloma: Tavallinen RCI Weeks -vaihtosumma veloitetaan ja RCI Weeks -talletus vaaditaan. Vaihtoarvosääntöjä sovelletaan. Lisälomat: Viikon talletusta tai vaihtoa ei vaadita. Loman hintaan sisältyy pelkästään majoitus, ei lentoja eikä muita kuluja. RCI pidättää oikeuden perua tämän tarjouksen tai pidentää sen voimassaoloaikaa ilman erillistä ilmoitusta. ^199 €:n kokonaisalennus perustuu kahteen vakiosuuruiseen jäsenmaksuun (99 €/vuosi), josta on vähennetty 49 € (uudelleenliittymistarjous), ja RCI-tilille maksettavaan 50 €:n hyvitykseen. Tämän tarjouksen voi hyödyntää vain kerran jäsenyyttä kohden. Tarjous riippuu saatavuudesta ja voi muuttua. Tarjous on voimassa 25.9.–4.10.2019. Normaalit jäsenyysehdot ovat voimassa. Saat lisätietoja osoitteesta rci.com. †RCI Travel -palvelun toiminnasta vastaa ICE Europe Ltd (Our Holiday Centre). ICE käyttää RCI Travel -nimeä RCI Europen myöntämällä lisenssillä.  RCI Europe toimii erillisenä organisaationa, ei tarjoa matkapalveluja eikä vastaa RCI Travelin myymistä tuotteista ja palveluista. ICE on ABTA-turvan tarjoava yhtiö. Kotipaikka: The Atrium, 1 Harefield Road, Uxbridge, England, UB8 1EX. Rekisteröintinumero 3793995. Kaikkiin RCI Travelilta tehtyihin varauksiin sovelletaan RCI Travelin varausehtoja.  Kaikkia RCI Travel -tuotteita ei ole saatavana kaikissa maissa.