Endless Vacation magazin

LEGÚJABB SZÁMOT:

Ősz/Tél 2018

Üdvözöljük!
Ahogy a nyár véget ér, itt az ideje előre gondolkodni és lefoglalni egy üdülést, főleg, ha már közeleg a téli melankólia. Minél előbb kezd el tervezni, annál nagyobb az esélye arra, hogy elutazhasson az álomüdülésére.
Az RCI.com számos csereüdülési ötlettel segíthet ebben – lapozzon a 4. oldalra a legaktuálisabb újdonságokért. Mindegy, hogy perzselő nyári napsütésre, téli hóra vagy családi szórakozásra vágyik, weboldalunk segít megtalálni Önnek a tökéletes úti célt.
Családtagjainak és barátainak is kedveskedhet egy nekik szóló RCI üdüléssel, ha tökéletes ajándék gyanánt Vendégigazolványt vásárol – részletekért lapozzon a 19. oldalra. Váltson RCI Platinum tagságra, és az ezáltala biztosított előnyökkel otthon és a nyaralás során is kedveskedhet családjának – további részletekért tekintse meg a hátsó borítót.
Az Endless Vacation mostani száma tele van üdülési ötletekkel. Érdemes megfontolnia tanácsadóink javaslatait, akik kedvenc finnországi, magyarországi és olaszországi úti céljaikról mesélnek – lapozzon a 6. oldalra.
Ne felejtse el megosztani velünk az összes csodás RCI üdülési élményét – csak küldjön egy e-mailt az EV@rci.com címre.

OLVASSA EL A LEGÚJABB SZÁMOT