Mit teszünk Önért?

 

Szervezetünk több mint 40 éve működik, így megszoktuk, hogy az utazási iparág változó igényeinek megfelelően fejlődjünk. A Covid–19 nem szívesen látott vendég, és eltökélt szándékunk, hogy ne rontsa el üdülését.

Utazási hálózatunkat úgy alakítjuk ki, hogy alkalmazkodjunk a folyamatosan változó világunkhoz – és minden eddiginél keményebben dolgozva biztosítjuk, hogy Ön kellemes és biztonságos szállást kapjon partnereinknél a világ minden táján.

Az egyes mozaikokra kattintva további információt tudhat meg arról, hogyan gondoskodunk arról, hogy Ön az igényeinek megfelelően foglalhasson, módosíthassa foglalását és élvezhesse üdülését.

Nagyobb rugalmasság
Meglévő foglalások támogatása
Segítünk Önnek
Ügyeljen rá, hogy ne maradjon le!
Minden eddiginél nagyobb választék
Szoros együttműködés üdülőinkkel

Az RCI-nél Ön dönt a szállásáról

Ez az a pillanat, amikor a timeshare szállás a legjobb megoldás! Partnerüdülőinkben rengeteg konyhával rendelkező apartmant talál, így saját maga gondoskodhat családja étkezéseiről. A helyi éttermek bejárása nélkül is elláthatja őket, ha esetleg vonakodik az ottani étkezésektől. Legyen a heti bevásárlás egy ételekre kihegyezett kaland, ahol a küldetés olyan helyi finomságok vásárlása, amelyeket bármikor elkészíthet otthon!

Úticél-ismertetőink tele vannak ötletekkel, amelyek segítenek profin megismerni a területet – nem tudhatja, milyen kevésbé ismert különlegességre lel és hány barátságos helyivel találkozik, ha a maga ura a felfedezésben!

Mit mesélnek a tagjaink?

Itt vagyunk, ha szüksége van ránk!

RCI.com

RCI.com

A non-stop elérhető online oldalon bármikor megtalálhatja, lefoglahatja és kezelheti üdülését. De kérjük, ne online mondjon le üdülést – lépjen kapcsolatba velünk, hogy biztosan a legjobb megoldást válassza!

ÜDÜLÉSI TANÁCSADÓINK

ÜDÜLÉSI TANÁCSADÓINK

Hívja tapasztalt tanácsadóinkat ha segítségre és útmutatásra van szüksége. Kattintson ide a telefonszámokért és a nyitvatartásért.

*A fokozott védelem feltételei itt olvashatók.

^ Az Ön által meglátogatni kívánt üdülő felelős azért, hogy biztosítsa a vendégeknek a foglalt időpontokon rendelkezésre álló létesítményekkel kapcsolatos legfrissebb információkat, valamint megtegye a helyszínen szükséges egészségügyi és biztonsági intézkedéseket. Az RCI nem vállal felelősséget sem az üdülő által biztosított, sem az általa nem közölt információkért, továbbá az üdülőben érvényben lévő vagy elmaradt egészségügyi és biztonsági intézkedésekért sem.

Az † RCI Travel szolgáltatásait a Contemporary Travel Solutions Ltd nyújtja, valamint üzemelteti, cégjegyzékszám: 06664958, székhely: Building 4, Manchester Green, 337 Styal Road, Manchester M22 5LG. A Contemporary Travel Solutions Ltd repülőutat is tartalmazó csomagokat árusít a 11285 ATOL szám alatt, valamint P6913 számmal az ABTA tagja. Ha egyéni utazási szolgáltatásokat, például csak szállást vásárol, ez a védelem nem érvényes. Az RCI Travel vállalatnál kezdeményezett összes foglalásra annak saját foglalási feltételei érvényesek. A Contemporary Travel Solutions az RCI Travel márkanevet az RCI Europe-tól kapott licenc alapján használja. Az RCI Europe az RCI Travel vállalattól független jogi személy. Az RCI Europe nem nyújt utazási szolgáltatásokat, és nem vállal felelősséget az RCI Travel által értékesített termékekért és szolgáltatásokért. Nem minden RCI Travel termék érhető el minden országban. UK Copyright © 2019 RCI Travel. Minden jog fenntartva.