In onze jaren als RCI-lid hebben we ontzettend veel van de wereld gezien. Reizen is onze passie.

Nina Shah, RCI-lid

 

Welke voordelen biedt een RCI-lidmaatschap?

RCI Weeks

RCI Weeks

Als u op zoekt bent naar een vakantie-ervaring waarbij u overal ter wereld op vakantie kunt gaan en tegen een spotprijs kunt verblijven in kwaliteitsaccommodaties, dan bent u hier aan het juiste adres. U kunt uw eigen week of weken bij ons deponeren in onze ruilvakantiepool — en in ruil daarvoor de week van een ander lid boeken.

Wanneer u uw eigen week deponeert, wordt er een ruilkrachtwaarde aan toegekend. U kunt zoveel ruilvakanties boeken als uw ruilkracht toelaat, tot maximaal twee jaar na de startdatum van uw eigen week. U kunt zelfs genoeg ruilkracht sparen om meerdere ruilvakanties te boeken, vooral met onze reguliere kortingen.

RCI WEEKS — MEER INFORMATIE
RCI Points

RCI Points

Onze RCI Points-familie vormt een flexibele manier om uw vakantie-eigendom in te ruilen voor vakanties in andere RCI-accommodaties wereldwijd. Uw vakantie-eigendom krijgt een puntenwaarde toegewezen afhankelijk van een aantal factoren, zoals de omvang van uw eigendom, de vakantiedatums, de kwaliteitswaardering van uw vakantieverblijf, en vraag en aanbod.

Gebruik uw punten om ruilvakanties te boeken en voor producten van RCI Points Partners, waaronder trips naar Europese steden (met vluchten en hotel), autoverhuur, hotelkamers en kaartjes voor attracties. Bespaar met onze last-minute aanbiedingen en maandelijkse aanbiedingen. Huur, deel, leen of spaar punten om uzelf nog meer mogelijkheden voor RCI-ruilvakanties te geven.

RCI POINTS — MEER INFORMATIE
Extra Vakanties en last-minute aanbiedingen

Extra Vakanties en last-minute aanbiedingen

Boek een 'Extra Vakantie' waarvoor je met geld betaalt, en spaar ruilkracht en punten op voor RCI-ruilvakanties. Prijzen zijn gebaseerd op de accommodatie, niet op het aantal personen, en beginnen bij €269 per week.

Bespaar nog meer wanneer u binnen 45 dagen na het boeken reist met onze last-minute aanbiedingen, waar je met geld voor betaalt.

We geven gedurende het jaar regelmatig kortingen op Extra Vakanties en organiseren de bekende sales met 'twee vakanties voor de prijs van één'. Zo hebt u nog meer manieren om te genieten van onze vakanties!

EXTRA VAKANTIES EN LAST-MINUTE AANBIEDINGEN — MEER INFORMATIE
Profiteer meer met RCI Platinum

Profiteer meer met RCI Platinum

Als lid kunt u upgraden naar een RCI Platinum-lidmaatschap, waarmee u toegang krijgt tot een groot assortiment RCI-productprivileges en lifestylevoordelen. De jaarlijkse bijdrage valt in het niet bij alles wat u ervoor terugkrijgt.

Als RCI Platinum-lid krijgt u voorrang bij de populairste bestemmingen, de mogelijkheid uw appartement gratis te upgraden en nog veel meer. Verdien Platinum-beloningen wanneer u bepaalde transacties doet, bijvoorbeeld voor Extra Vakanties en RCI-gastencertificaten. RCI Platinum-beloningen worden aan uw RCI-account toegevoegd en kunnen bij toekomstige transacties bij ons worden gebruikt. U zult ook profiteren van vele kortingen voor thuis en op vakantie.

RCI PLATINUM — MEER INFORMATIE
Gastencertificaten

Gastencertificaten

Deel uw RCI-lidmaatschap met vrienden en familieleden door een gastencertificaat te kopen. Boek eerst uw vakantie en voeg er een toe bij de kassa.

Vakantiebescherming

Vakantiebescherming

Bescherm uw ruilkracht of punten voor het geval u een ruilvakantie om welke reden dan ook moet annuleren. Voeg deze service bij de kassa toe tegen een kleine vergoeding, zodat u niets verliest als uw omstandigheden veranderen.

RCI Travel† en extra's voor vakanties

RCI Travel† en extra's voor vakanties

Bescherm uw ruilkracht of punten voor het geval u een ruilvakantie om welke reden dan ook moet annuleren. Voeg deze service bij de kassa toe tegen een kleine vergoeding, zodat u niets verliest als uw omstandigheden veranderen.

Endless Vacation magazine

Endless Vacation magazine

Ontsnap met Endless Vacation, ons exclusieve magazine voor leden. Endless Vacation wordt twee keer per jaar uitgebracht en staat vol met informatie over bestemmingen, tips, verhalen van leden en aanbiedingen.

LEES DE NIEUWSTE EDITIE Open in a new Window

†RCI Travel gebruikt de naam onder licentie van RCI Europe en wordt beheerd door ICE Europe Limited en geëxploiteerd door Contemporary Travel Solutions, een geaccrediteerd lid van Advantage Travel Centres ("Advantage") – statutaire  zetel: 21 Provost Street, London N1 7NH - geregistreerd onder nummer 04698963. Advantage is aangesloten bij ABTA en ATOL. RCI Europe is gescheiden van RCI Travel, levert geen reisdiensten en is niet verantwoordelijk voor de producten of diensten die door RCI Travel worden verkocht. Op alle boekingen bij RCI Travel zijn de boekingsvoorwaarden van RCI Travel van toepassing.  Niet alle RCI Travel-producten zijn verkrijgbaar in alle landen.

Hebt u al vakantiebezit?

Als u al vakantiebezit hebt bij onze aangesloten vakantieverblijven, kunt u hier nog meer van profiteren. Word lid van RCI om uw vakantiebezit te ruilen voor vakanties over de hele wereld.

WORD LID VAN RCI »

Al RCI-lid?

Registreer u voor een online account waarmee u de beschikbaarheid van vakanties kunt bekijken, uw ledenvoordelen kunt beheren en nog veel meer.

REGISTREREN »