Wat is het RCI Points-lidmaatschap?

Het RCI Points-lidmaatschap biedt eigenaren van vakantiebezit bij vakantieverblijven die bij RCI zijn aangesloten de kans hun eigen vakantieweek te ruilen tegen punten. U kunt uw punten gebruiken om ruilvakanties te boeken bij vakantieverblijven die bij RCI zijn aangesloten, maar ook voor producten van RCI Points-partners, zoals autohuur, hotelovernachtingen, stedentrips met vluchten, kaartjes voor attracties en nog veel meer. U betaalt dan alleen de ruilkosten.

U krijgt voor uw eigen vakantieweken een puntenwaarde op basis van de beoordelingen die leden uw verblijf geven, het aantal bedden en het aantal boekingsaanvragen voor het verblijf op de datums waarop het verblijf van u is.

U kunt een ruilvakantie boeken met maximaal dezelfde puntenwaarde als aan u is toegekend voor uw eigen vakantieweek. Het kan ook zijn dat u twee of meer vakanties kunt boeken, met name als u onze maandelijkse puntenaanbiedingen of kortingen voor late boekingen gebruikt.

Hoe werkt het RCI Points-lidmaatschap?

1. Voor uw eigen vakantieweek krijgt u een bepaalde puntenwaarde

Deze is gebaseerd op de beoordelingen die leden uw verblijf geven, de grootte van het verblijf, het aantal boekingsaanvragen voor het verblijf op de datums waarop het verblijf van u is. U kunt deze punten gebruiken voor ruilvakanties met maximaal dezelfde puntenwaarde en voor producten van RCI Points-partners. 

2. RCI Points-partners

Gebruik uw punten om diverse reisextra's te boeken, waaronder autoverhuur, hotelovernachtingen, stedentrips met vluchten en tickets voor attracties. Er zijn reserveringskosten van toepassing.

3. Puntenbescherming

Zorg dat u uw punten niet verliest als u uw ruilvakantie wegens onvoorziene omstandigheden moet annuleren.

4. Bespaar tot 50% aan punten

Als u binnen 45 dagen na de boekingsdatum reist, kunt u tot wel 50% korting krijgen op de puntenwaarde van een ruilvakantie.

5. Bespaar met maandelijkse puntenaanbiedingen

Elke maand kunt u voor enkele geselecteerde verblijven korting krijgen op de puntenwaarde voor ruilvakanties.

6. Punten lenen of huren

Hebt u niet genoeg punten om nog een vakantie te boeken? Of wilt u een extra bijzondere ruilvakantie? Huur punten om de hoeveelheid die u kunt uitgeven te verhogen of leen punten van volgend jaar.

"Ons vakantieverblijf bracht ons in contact met gerenommeerde ondernemingen en onze uitstapjes waren goed georganiseerd, zodat wij lekker konden genieten. Sommige activiteiten waren duur, maar we wisten dat dit een buitengewone vakantie was, dus we besloten we zoveel mogelijk te ondernemen. En omdat we alleen de RCI-ruilkosten hoefden te betalen, hebben we ruim £ 1000 bespaard op onze accommodatie."

Philip Hakim, RCI-lid

Hebt u al vakantiebezit?

Als u al vakantiebezit hebt bij onze aangesloten vakantieverblijven, kunt u hier nog meer van profiteren. Word lid van RCI om uw vakantiebezit te ruilen voor vakanties over de hele wereld.

WORD LID VAN RCI »

Al RCI-lid?

Registreer u voor een online account waarmee u de beschikbaarheid van vakanties kunt bekijken, uw ledenvoordelen kunt beheren en nog veel meer.

REGISTREREN »