Meer weten over hoe u lid wordt van RCI?

Lorem Ipsum

 

> U hebt vakantie-eigendom in een bij RCI Weeks aangesloten vakantieverblijf?
> U hebt vakantie-eigendom in een bij RCI Points aangesloten vakantieverblijf?
> Weet u niet zeker wat u bezit?
> Hebt u geen vakantiebezit?

 

U hebt vakantie-eigendom in een bij RCI Weeks aangesloten vakantieverblijf?

 

Indien u vakantie-eigendom hebt in een bij RCI aangesloten vakantieverblijf, kunt u eenvoudig lid worden! Klik hier om uw interesse in een lidmaatschap aan te geven of neem contact met ons op om uw inschrijfpakket aan te vragen.

 

Zodra u het inschrijfformulier hebt ingevuld, kunt u het inscannen en e-mailen naar joinrciuk@rci.com of via de reguliere post versturen naar

 

RCI

Loughmahon Technology Park

Skehard Road, Blackrock

Cork

Ierland

 

Vervolgens nemen wij 14 dagen* nadat u het formulier hebt ingevuld contact met u op om uw betaling in ontvangst te nemen en uw nieuwe lidmaatschap definitief te maken.

 

*U hebt recht op een bedenktermijn van 14 dagen, mocht u van gedachten veranderen.

 

U hebt vakantie-eigendom in een bij RCI Points aangesloten vakantieverblijf?

 

Indien u vakantie-eigendom bezit in een bij RCI Points aangesloten vakantieverblijf en u RCI-lid wilt worden, bel dan vandaag nog met uw eigen vakantieverblijf!

 

Weet u niet zeker wat u bezit?

 

De eenvoudigste manier om uit te vinden of uw vakantieverblijf aangesloten is bij RCI, is door na te gaan of het in onze online catalogus van vakantieverblijven voorkomt. Klik hier of neem contact met ons op om erachter te komen!

 

Hebt u geen vakantiebezit?

 

De kernactiviteit van RCI is het ruilen van vakantiebezit – om eigenaren te helpen hun vakantietijd te ruilen met andere eigenaren van vakantiebezit op bestemmingen over de hele wereld. Om van de voordelen van ruilvakanties te kunnen genieten, moet u vakantiebezit hebben.

 

Vakantiebezit, ook bekend als vakantie-eigendom, biedt de mogelijkheid om accommodaties te bezitten in vakantieverblijven van hoge kwaliteit, die doorgaans een scala aan voorzieningen bieden, in populaire bestemmingen over de hele wereld. In tegenstelling tot de gebruikelijke pakketreizen bieden de meeste vakantiebezitaccommodaties veel vloeroppervlak en thuis-van-huis-voorzieningen, zoals volledig ingerichte keukens, een woonkamer, meerdere slaapkamers en wasgelegenheid, allemaal in de privacy van uw eigen appartement.