Word opnieuw lid van RCI en profiteer van twee jaar lidmaatschap voor slechts € 49.* Ontvang BOVENDIEN € 50 gratis tegoed op uw RCI-account!

 

Deze FANTASTISCHE aanbieding is slechts tijdelijk geldig.

Bij ons haalt u het meeste uit uw lidmaatschap!

Cash Vacation Options

Extra Vakanties en last-minute aanbiedingen

Boek een 'Extra Vakantie' en bewaar uw ruilkracht of punten voor ruilvakanties. Last-minute aanbiedingen zijn Extra Vakanties met een vertrekdatum die binnen 45 dagen na de boekingsdatum valt.

Member-Only RCI Travel Benefits

RCI Travel†

U krijgt korting op cruisetochten, hotels en excursies, plus alle 'extra's' voor uw vakantie, zoals vluchten, autohuur en kaartjes voor attracties.

Give Vacations

Exclusieve aanbiedingen

Uw lidmaatschap geeft u korting op ruilkracht of punten, toegang tot Extra Vakantie-deals en nog veel meer!

RCI Platinum

Upgrade naar ons premium lidmaatschap om toegang te krijgen tot een scala aan privileges bij RCI-boekingen en producten, lifestylevoordelen en meer!

Vakantiebescherming

Niemand verwacht een vakantie te moeten annuleren, maar er kan zomaar iets onverwachts gebeuren. Door ruilkracht- of puntenbescherming toe te voegen kunt u uw ruilkracht of punten beschermen voor toekomstig gebruik, voor het geval dat u deze vakantie om welke reden dan ook moet annuleren.

Gastencertificaten

Deel RCI-bestemmingen met uw vrienden en familie. U boekt - zij reizen. Geldig voor ruilvakanties, Extra Vakanties of last-minute aanbiedingen.

NIEUW! RCI Flexipay

Boek nu en betaal later met RCI Flexipay! Kies een van de fantastische Extra Vakanties vanaf € 300 en betaal slechts 25% van de kosten vooraf. Uw resterende betalingen kunnen worden gedaan in maximaal 12 renteloze maandelijkse termijnen, afhankelijk van uw reisdatum.

NIEUW! Automatisch deponeren

Geselecteerde eigenaren van een vaste week kunnen nu profiteren van automatisch deponeren. We deponeren uw week elk jaar 12 maanden van tevoren om ervoor te zorgen dat u niet alleen van de maximale deponeringsruilkracht profiteert, maar ook nog eens van een bredere vakantiekeuze.

Wij helpen u alles uit RCI te halen

RCI Weeks

Helpbibliotheek

Vol met handleiding, video's en informatie. Raadpleeg deze bron voor alles wat u wilt weten over uw lidmaatschap.

RCI-community

Ontmoet leden en reisfanaten in onze online gemeenschap. Deel uw ervaringen en laat u inspireren.

Word vandaag nog opnieuw lid en bespaar € 199!^

Uw aanbieding loopt 4 oktober 2019 af.

Word nu online opnieuw lid of neem contact met ons op

Algemene voorwaarden: *deze aanbieding geldt voor standaard RCI Weeks-leden van wie het lidmaatschap minimaal zeven maanden en maximaal vier jaar geleden is verlopen en die momenteel een eigen vakantiebezit hebben. € 50 korting op een RCI-vakantie: de korting is van toepassing op een standaard RCI Weeks-ruil of een Extra Vakantie. RCI-ruilvakantie: betalen van ruilkosten en deponeren van RCI-week vereist. De normale regels met betrekking tot ruilkracht zijn van toepassing. Extra Vakanties: geen weekdeponering/ruil vereist. Bij de prijs van vakanties is alleen accommodatie inbegrepen. Reiskosten en andere kosten zijn niet inbegrepen. RCI behoudt zich het recht voor deze aanbieding zonder voorafgaande kennisgeving in te trekken of te verlengen. ^De totale besparing van € 199 is gebaseerd op de standaardlidmaatschapskosten van 2 x 1 jaar van € 99 elk, minus € 49 (aanbieding voor opnieuw lid worden), plus een tegoed van € 50 voor het RCI-account. Hiervan kan maximaal eenmaal per lidmaatschap gebruik worden gemaakt. Onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen. Aanbieding geldig van 25-9-2019 tot 4-10-2019. De standaard lidmaatschapsvoorwaarden zijn van toepassing. Zie RCI.com voor meer informatie. †RCI Travel wordt beheerd door ICE Europe Ltd (ICE), handelend als Our Holiday Centre. ICE gebruikt de naam RCI Travel onder licentie van RCI Europe.  RCI Europe is een afzonderlijk bedrijf. RCI Europe levert geen reisdiensten en is niet verantwoordelijk voor de producten of diensten die door RCI Travel worden verkocht. ICE is een bedrijf gelieerd aan ABTA. Hoofdkantoor: The Atrium, 1 Harefield Road, Uxbridge, England, UB8 1EX. Registratienummer 3793995. Op alle boekingen bij RCI Travel zijn de boekingsvoorwaarden van RCI Travel van toepassing.  Niet alle RCI Travel-producten zijn verkrijgbaar in alle landen.