Wat doen we voor u?

 

Met meer dan 40 jaar ervaring achter ons, zijn we het gewend ons te ontwikkelen om aan de veranderende eisen van de reisbranche te voldoen. En hoewel Covid19 een onwelkome gast is, zijn we vastbesloten dat geen invloed te laten hebben op uw vakantieplezier.

We passen ons reisnetwerk aan om tegemoet te komen aan onze voortdurend veranderende wereld. We werken harder dan ooit om ervoor te zorgen dat u van een geweldig, veilig verblijf geniet in onze wereldwijd aangesloten vakantieverblijven.

Klik op een titel om meer te lezen over hoe we u helpen bij het boeken, wijzigen en genieten van uw vakantie, op de manier die u het prettigst vindt.

Meer flexibiliteit
Ondersteuning voor bestaande boekingen
We zijn er om u te helpen
Ervoor zorgen dat u niets mist
Meer beschikbaarheid dan ooit
Nauwe samenwerking met onze resorts

Met RCI hebt u de controle over uw vakantieaccommodatie

De perfecte tijd voor timeshare-eigendom van accommodaties is nu! Dankzij het grote aantal appartementen binnen ons portfolio van aangesloten resorts die beschikken over een keuken, kunt u zelf de maaltijd verzorgen voor uw gezin. Dan bent u onafhankelijk en is het niet nodig de lokale restaurants te verkennen als u dat niet prettig vindt. Maak van uw wekelijkse boodschappenronde naar de dichtstbijzijnde stad een culinair avontuur, en ga op onderzoek uit om lokale delicatessen te kopen die u kunt bereiden wanneer u wilt.

Onze bestemmingsgidsen zitten boordevol ideeën om u te helpen als een pro de weg te vinden in de omgeving. U weet nooit welke verrassingen en vriendelijke lokale bewoners u tegenkomt als u uw eigen gids bent!

Wat zeggen onze leden?

We staan voor u klaar

Help Library

 

RCI.com

We zijn 24/7 online beschikbaar, zodat u uw reizen kunt zoeken, boeken en beheren wanneer u maar wilt. Maar annuleer niet online – neem om te annuleren contact met ons op om te zorgen dat u de beste optie krijgt.

 

Live Hulp

 

LIVE HULP

Chat online met onze medewerkers: live hulp is beschikbaar tijdens de standaard openingstijden van de klantenservice, afhankelijk van beschikbaarheid (aantal beschikbare medewerkers per onderwerp?)

 

ONZE REISGIDSEN

 

ONZE REISGIDSEN

Bel onze medewerkers voor hulp en begeleiding. Klik door voor nummers en openingstijden.

 

* De algemene voorwaarden voor uitgebreide bescherming vindt u hier

^ Uw resort is ervoor verantwoordelijk om de meest recente informatie over de beschikbare faciliteiten voor uw reservering aan u beschikbaar te stellen, en om gezondheids- en veiligheidsmaatregelen op het terrein te treffen. RCI is niet aansprakelijk voor de informatie die een resort verstrekt of achterhoudt, of de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen die een resort al dan niet treft.

† RCI Travel wordt uitgevoerd/geëxploiteerd door Contemporary Travel Solutions Ltd, ondernemingsnummer 06664958, met hoofdzetel op Building 4, Manchester Green, 337 Styal Road, Manchester M22 5LG. Contemporary Travel Solutions Ltd verkoopt arrangementen inclusief vluchten onder ATOL-nummer 11285 en valt onder ABTA-nummer P6913. Als u andere reisdiensten boekt, zoals alleen accommodatie, is deze bescherming niet van toepassing. Op alle boekingen bij RCI Travel zijn de boekingsvoorwaarden van RCI Travel van toepassing. Contemporary Travel Solutions gebruikt de merknaam RCI Travel onder licentie van RCI Europe. RCI Europe en RCI Travel zijn afzonderlijke entiteiten. RCI Europe biedt geen reisdiensten en is niet verantwoordelijk voor de producten of diensten die door RCI Travel worden verkocht of hierin aangeboden. Niet alle RCI Travel-producten zijn verkrijgbaar in alle landen. UK Copyright © 2019 RCI Travel. Alle rechten voorbehouden.