Under årens lopp har vi sett så mycket av världen – allt tack vare vårt RCI-medlemskap. Resor är vår passion

Nina Shah, RCI medlem

 

Vad innebär ett RCI-medlemskap?

RCI Weeks

RCI Weeks

Om du söker en semesterupplevelse med chans att semestra i hela världen, i kvalitetslogi och mot en symbolisk avgift, ger vi dig chansen att deponera dina egna äganderättsveckor i vår bytessemesterpool, och boka en annan medlems vecka i gengäld.

När du deponerar en äganderättsvecka tilldelas den ett byteskraftsvärde. Du kan boka så många bytessemestrar som din byteskraft tillåter, inom en tvåårsperiod från och med äganderättsveckans startdatum. Du kan få tillräckligt med byteskraft för att boka flera bytessemestrar, särskilt med våra regelbundna rabatter.

RCI WEEKS – LÄS MER
RCI Points

RCI Points

Genom att vara med i RCI Points-familjen kan du på ett verkligt flexibelt sätt byta ditt semestertidsägande mot semestrar på andra RCI-semesterorter runt om i världen. Ditt semestertidsägande tilldelas ett poängvärde, som baseras på en rad faktorer, bland annat storleken på fastigheten, semestertidsdatumen, medlemmarnas anläggningsomdömen och tillgång och efterfrågan.

Använd dina poäng till att boka bytessemestrar och RCI Points-partnerprodukter, inklusive stadssemestrar i Europa (med flyg och hotell), hyrbil, hotellrum och biljetter till besöksmål. Spara pengar med våra poängrabatter på sena bokningar och månadsvisa poängerbjudanden, och hyr, förläng, låna eller spara poäng så att du får ännu fler valmöjligheter för RCI Bytessemestrar.

RCI POINTS – LÄS MER
Extra semestrar och sista minuten-erbjudanden

Extra semestrar och sista minuten-erbjudanden

Boka en extra hyrsemester och spara din byteskraft och dina poäng för RCI Bytessemestrar. Priserna baseras på boende, snarare än per person och startar på SEK 2,599 per vecka.

Spara ännu mer när du reser inom 45 dagar efter bokning med våra sista minuten-hyrerbjudanden.

Vi kör regelbundet kampanjer under året med rabatt på Extra semestrar och har våra kända erbjudanden ”köp en semesterresa och få en gratis”, vilket ger dig ännu fler semesteralternativ hos oss!

EXTRA SEMESTRAR OCH SISTA MINUTEN-ERBJUDANDEN – LÄS MER
Upplev mer med RCI Platinum

Upplev mer med RCI Platinum

Våra medlemmar kan uppgradera till RCI Platinum-medlemskap, vilket ger dem tillgång till en rad RCI-produktsprivilegier och livsstilsmässiga fördelar mot en årlig avgift som bara är en bråkdel av det faktiska värdet!

Som RCI Platinum-medlem har du prioriterad tillgång till populära resmål, möjlighet att göra kostnadsfria enhetsuppgraderingar och mycket annat. Du kan få Platinum-premier om du gör vissa transaktioner, t.ex. extra semestrar och RCI-gästkort. RCI Platinum-premier krediteras till ditt RCI-konto och kan användas vid framtida transaktioner hos oss. Du kan också dra fördel av flera rabatter som du kan använda hemma och på semestern.

RCI PLATINUM – LÄS MER
Gästkort

Gästkort

Dela ditt RCI medlemskap med familj och vänner genom att köpa ett gästkort. Boka bara semestern först och lägg sedan till det i kassan.

Semesterskydd

Semesterskydd

Skydda din byteskraft och dina poäng om du skulle behöva avboka din bytessemester av någon anledning. Lägg till detta mot en symbolisk avgift i kassan så att du inte går miste om något ifall omständigheterna ändras.

RCI Travel† och ”extraval” inför semestern

RCI Travel† och ”extraval” inför semestern

Skapa din egen semester! Använd RCI Travel† och våra samarbetspartner till att boka rundturer, biljetter till besöksmål, hyrbil och flygplatshotell samt boka flyg med ledande flygbolag.

Tidskriften Endless Vacation

Tidskriften Endless Vacation

Dröm dig bort med Endless Vacation: vår exklusiva medlemstidskrift. Den är full med artiklar om olika resmål, tips, medlemsberättelser och erbjudanden. Endless Vacation ges ut två gånger om året.

LÄS DET SENASTE NUMRET Open in a new Window

†RCI Travel använder företagsnamnet på licens från RCI Europe och drivs av ICE Europe Limited samt fullgörs av Contemporary Travel Solutions, en godkänd medlem av Advantage Travel Centres (”Advantage”) – huvudkontor: 21 Provost Street, London N1 7NH, England – bolagsregisternummer 04698963. Advantage är ett företag som är anslutet till ABTA och ATOL och omfattas av deras resegaranti, och RCI Europe är ett företag som är helt fristående från RCI Travel; det levererar inga resetjänster och är inte ansvarigt för några produkter eller tjänster som säljs av RCI Travel. RCI Travels bokningsvillkor gäller för alla bokningar som görs hos RCI Travel.  Observera att alla RCI Travels produkter inte är tillgängliga på alla marknader.

Äger du redan semestertid?

Om du redan har ett ägande på någon av våra anslutna anläggningar kan du göra så att din semestertid arbetar hårdare! Gå med i RCI för att utbyta semestertid mot semestrar över hela världen.

GÅ MED I RCI »

Redan RCI-medlem?

Registrera dig för ett online-konto för att se semestertillgänglighet, hantera dina medlemsförmåner och mycket mer.

REGISTRERA DIG »