Så går du med i RCI

Lorem Ipsum

 

> Äger du tid på en RCI Weeks-ansluten anläggning?
> Äger du tid på en RCI Points-ansluten anläggning?
> Är du inte säker på vad du äger?
> Äger du ingen semestertid?


Äger du tid på en RCI Weeks-ansluten anläggning?


Om du äger semestertid på en anläggning som är ansluten till RCI är det enkelt att gå med! Registrera ditt intresse att gå med genom att Klicka här eller Kontakta oss för att begära ett paket för egen anmälan.

 

När du har fyllt i anmälningsformuläret kan du antingen skanna in det och e-posta det till oss på joinrciuk@rci.com eller skicka det med post adresserat till

 

RCI

Loughmahon Technology Park

Skehard Road, Blackrock

Cork

Irland

 

Vi kommer då att kontakta dig inom 14 dagar* från den dag då du fyllde i formuläret för betalning och för att fullgöra ditt nya medlemskap.

 

*Du har rätt till 14 dagars ångerperiod om du skulle ångra dig.Om du äger på en anläggning som är ansluten till RCI Points och du vill gå med i RCI ska du ringa din anläggning i dag!

 

Äger du tid på en RCI Points-ansluten anläggning?

 

Om du äger på en anläggning som är ansluten till RCI Points och du vill gå med i RCI ska du ringa din anläggning i dag!

 

Är du inte säker på vad du äger?


Det enklaste sättet att ta reda på om din anläggning är ansluten till RCI är att se om den finns med i vår digitala anläggningskatalog. Klicka här eller Kontakta oss för information!

Äger du ingen semestertid?


RCI:s kärnverksamhet är att byta semestertid – att hjälpa ägare att byta sin semestertid med andra semestertidsägare på resmål över hela världen. För att ta del av fördelarna med bytessemestrar måste du äga semestertid.

 

Semestertidsägande, ibland även kallat timeshare, ger möjligheten att äga logi på kvalitetsanläggningar, som vanligtvis erbjuder en rad faciliteter på populära resmål över hela världen. Till skillnad från vanliga paketsemestrar erbjuder de flesta semestertidslogier rymliga boenden med samma bekvämligheter som hemma, inklusive kompletta kök, vardagsrum, flera sovrum och tvättmöjligheter, allt i den egna lägenheten.