Vad gör vi för dig?

 

Vår verksamhet har funnits i över 40 år och vi är vana vid att möta de föränderliga kraven inom resebranschen. Även om vi inte välkomnar Covid 19 är vi fast beslutna att inte låta det påverka din semesterupplevelse.

Vi anpassar vårt resenätverk efter en värld som ständigt förändras och vi arbetar hårdare än någonsin för att se till att du får en fantastisk och säker vistelse på våra anläggningar världen över.

Klicka på panelerna för att läsa mer om hur vi hjälper dig att boka, ändra och njuta av semestern på det sätt som passar dig bäst.

Ger dig större flexibilitet
Support för befintliga bokningar
Vi finns här för att hjälpa dig
Se till att du inte missar något
Mer tillgänglighet än någonsin tidigare
Nära samarbete med våra anläggningar

Med RCI har du kontrollen över ditt semesterboende

Det här är verkligen ett utmärkt tillfälle för andelsboenden! Eftersom det finns så många lägenheter med kök i vår portfölj med anläggningar kan du sköta hushållet själv för din familj. Du blir självförsörjande och behöver inte utforska lokala restauranger om du inte känner dig bekväm med detta. Gör veckohandlingen i närmaste stad till ett matäventyr där du köper lokala delikatesser som du kan laga när du vill.

Våra destinationsguider är fulla av idéer som hjälper dig att hitta i området som ett proffs – du vet aldrig vilka härligheter och trevliga människor du hittar när du är din egen reseguide!

Vad tycker våra medlemmar?

Vi finns här för dig!

Help Library

 

RCI.com

Vi har öppet online dygnet runt, alla dagar i veckan, så att du kan söka, boka och hantera dina resor när du vill. Vi vill dock be dig att inte avboka online, utan kontakta oss så att du får det bästa alternativet.

 

Live Help

 

LIVEHJÄLP

Chatta online med våra semesterguider: Livehjälp erbjuds under kontaktcentrets ordinarie öppettider, i mån av tillgång (i mån av tillgång till guider?)

 

OUR TRAVEL GUIDES

 

VÅRA RESEGUIDER

Ring våra kunniga guider för hjälp och vägledning. Klicka här för telefonnummer och öppettider.

 

* Läs villkoren för utökat skydd här

^ Anläggningen ansvarar för att ge gästerna den senaste informationen om de faciliteter som finns tillgängliga för dina bokningsdatum och för att tillhandahålla hälso- och säkerhetsåtgärder på plats. RCI kan inte ansvara för information som lämnas eller utelämnas av en anläggning, eller som uppstår på grund av hälso- och säkerhetsåtgärder som kan, eller inte kan finnas på plats på en anläggning.

† RCI Travel drivs/fullgörs av Contemporary Travel Solutions Ltd, bolagsnummer 06664958, med dess huvudsakliga tjänsteställe på 4 Manchester Green, 337 Styal Road, Manchester M22 5LG. Contemporary Travel Solutions Ltd säljer paket som inkluderar flygresor under ATOL-numret 11285 och är medlem av ABTA-nummer P6913. Om du köper enskilda resetjänster som t.ex. logi gäller inte de här skydden. Alla bokningar med RCI Travel omfattas av deras bokningsvillkor. Contemporary Travel Solutions använder varumärket RCI Travel på licens from RCI Europe. RCI Europe är ett företag som är helt fristående från RCI Travel. RCI Europe, levererar inga resetjänster och är inte ansvarigt för några produkter eller tjänster som säljs av RCI Travel och erbjuds häri. Observera att alla RCI Travels produkter inte är tillgängliga på alla marknader. Upphovsrätt i Storbritannien © 2019 RCI Travel. Alla rättigheter förbehålles.